Onderdelen
U bent hier: humanitas.nl Afdelingen Deventer
Deventer
Contact

Contact

Humanitas
Afdeling Deventer
Postbus 808
7400 AV Deventer

deventer@humanitas.nl

bannerhumanitaschat.jpg

 
Info
header

Deventer

Voor informatie, vragen en opmerkingen zijn wij bereikbaar via e-mail: deventer@humanitas.nl. Wij sturen u binnen 8 dagen een reactie terug. Wij zijn ook te volgen via Twitter! @afdDeventer

Wat is Humanitas?

Humanitas wil bijdragen aan een samenleving waarin mensen elkaar helpen om onze samenleving leefbaar te maken en te houden. Deze uitgangspunten vertaalt Humanitas in diensten van-mens-tot-mens op de gebieden van welzijn, wonen en zorg. De dienstverlening is veelal kleinschalig (maatjescontacten, huisbezoek), persoonlijk (van-mens-tot-mens) en wordt lokaal georganiseerd.

Wij doen dat op basis van gelijkwaardigheid en respect. Wij geloven in een samenleving waarin mensen verantwoording nemen voor elkaar en er geen onderscheid is naar ras, geloof, sexuele geaardheid of politieke gezindheid.

In haar werk gaat Humanitas uit van:

  • respect voor ieders levensstijl;
  • gelijkwaardigheid;
  • verantwoordelijkheid voor zichzelf en de ander;
  • recht op zelfontplooiing.

 

 

Werkgebied:

Enigszins globaal: Deventer, Diepenveen, Schalkhaar, Colmschate, Frieswijk, Linde, Lettele, Averlo, Apenhuizen, Loo, Pieriksmars, Dijkerhoek, Holten, Look, Borkeld en Rijssen. Twello en Teuge i.s.m. afd. Apeldoorn. Olst-Wijhe.

 

 

 

Woonzorgcentrum Humanitas Deventer

Regelmatig ontvangen wij e-mails die bestemd zijn voor het woon- zorgcentrum Humanitas.  Door te klikken op onderstaande link komt u op de contactpagina van het woonzorgcentrum

http://www.humanitasdeventer.nl/contact

 

Humanistisch Verbond

Link naar de website van het Humanistisch verbond:

http://www.humanistischverbond.nl/afdeling/deventer

 

Bedrijven:

Bedrijven of organisaties kunnen Humanitas Deventer e.o. sponsoren, bij voorbeeld in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dat kan in de vorm van een jaarlijkse bijdrage of door andere hulp. Heeft u ook belangstelling, neem dan contact op!

 

Rotaract Deventer sponsort onze Kindervakantiekampen

 

----------------------------------------------

 

 

gearchiveerd onder:
Document acties
Realisatie door Four Digits op basis van Plone.