Onderdelen
U bent hier: humanitas.nl Afdelingen Deventer
Deventer
Contact

Contact

Humanitas
Afdeling Deventer
Wezenland 582
7415 JM Deventer t.a.v. Bestuur Humanitas

deventer@humanitas.nl

bannerhumanitaschat.jpg

 
Info
header

Deventer

Humanitas is er voor mensen die het even niet in hun eentje redden. Ze vinden steun in een van onze activiteiten, variërend van opvoedingsondersteuning tot rouwverwerking. En van thuisadministratie tot begeleiding bij scheiding en omgang.

Contact

Voor informatie, vragen en opmerkingen zijn wij bereikbaar via e-mail: deventer@humanitas.nl. Wij sturen u binnen 8 dagen een reactie terug.

Wij zijn ook te volgen via Twitter!  @afdDeventer

Wat is Humanitas?

Humanitas wil bijdragen aan een samenleving waarin mensen elkaar helpen om onze samenleving leefbaar te maken en te houden. Deze uitgangspunten vertaalt Humanitas in diensten van-mens-tot-mens op de gebieden van welzijn, wonen en zorg. De dienstverlening is veelal kleinschalig (maatjescontacten, huisbezoek), persoonlijk (van-mens-tot-mens) en wordt lokaal georganiseerd.

Wij doen dat op basis van gelijkwaardigheid en respect. Wij geloven in een samenleving waarin mensen verantwoording nemen voor elkaar en er geen onderscheid is naar ras, geloof, sexuele geaardheid of politieke gezindheid.

In haar werk gaat Humanitas uit van:

  • respect voor ieders levensstijl;
  • gelijkwaardigheid;
  • verantwoordelijkheid voor zichzelf en de ander;
  • recht op zelfontplooiing.

 

Werkgebied

Enigszins globaal: Deventer, Diepenveen, Schalkhaar, Colmschate, Frieswijk, Linde, Lettele, Averlo, Apenhuizen, Loo, Pieriksmars, Dijkerhoek, Holten, Look, Borkeld en Rijssen. Twello en Teuge i.s.m. afd. Apeldoorn. Olst-Wijhe.

 

Voor samenwerkingspartners en gerelateerde organisaties zie onze pagina links

gearchiveerd onder:
Document acties