Onderdelen
U bent hier: humanitas.nl Afdelingen Deventer
Deventer
Contact

Contact

Humanitas
Afdeling Deventer
Postbus 808
7400 AV Deventer

deventer@humanitas.nl

bannerhumanitaschat.jpg

 
Info
header

Deventer

 

 

Voor informatie, vragen en opmerkingen zijn wij bereikbaar via e-mail: deventer@humanitas.nl. Wij sturen u binnen 8 dagen een reactie terug.

 

@afdDeventer

 

Wat is Humanitas?

Humanitas wil bijdragen aan een samenleving waarin mensen elkaar helpen om onze samenleving leefbaar te maken en te houden. Deze uitgangspunten vertaalt Humanitas in diensten van-mens-tot-mens op de gebieden van welzijn, wonen en zorg. De dienstverlening is veelal kleinschalig (maatjescontacten, huisbezoek), persoonlijk (van-mens-tot-mens) en wordt lokaal georganiseerd.

Wij doen dat op basis van gelijkwaardigheid en respect. Wij geloven in een samenleving waarin mensen verantwoording nemen voor elkaar en er geen onderscheid is naar ras, geloof, sexuele geaardheid of politieke gezindheid.

In haar werk gaat Humanitas uit van:

  • respect voor ieders levensstijl;
  • gelijkwaardigheid;
  • verantwoordelijkheid voor zichzelf en de ander;
  • recht op zelfontplooiing.

Humanitas: wat zijn we en wat doen we

Humanitas is een landelijke vereniging en onderverdeeld in afdelingen. In Deventer worden we helaas regelmatig verward met het Woon- en Zorgcentrum Humanitas, soms met een kinderopvang en zelfs wel eens met een kledinginzamelorganisatie. Een korte presentatie over wat we wèl zijn en doen, kunt u zien door hier te klikken. Wat cijfers en kengetallen vindt u hier.

Werkgebied:

Enigszins globaal: Deventer, Diepenveen, Schalkhaar, Colmschate, Frieswijk, Linde, Lettele, Averlo, Apenhuizen, Loo, Pieriksmars, Dijkerhoek, Holten, Look, Borkeld en Rijssen. Twello en Teuge i.s.m. afd. Apeldoorn. Olst-Wijhe.

----------------------------------------------

Bedrijven of organisaties kunnen Humanitas Deventer e.o. sponsoren, bij voorbeeld in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dat kan in de vorm van een jaarlijkse bijdrage of door andere hulp. Heeft u ook belangstelling, neem dan even contact op!

 

gearchiveerd onder:
Document acties
Realisatie door Four Digits op basis van Plone.