Onderdelen
U bent hier: humanitas.nl Hulp nodig
Zoek in de site
Geavanceerd zoeken...
Afdeling zoeken

nationale postcode loterij 2013 button homepage 209 px

Volg ons
vacature portlet

vacature_button

Volg ons
HumanitasNL : Ben jij goed met mensen, heb je een netwerk in de regio #Groningen en gaat #Humanitas je aan het hart? Reageer snel https://t.co/3Ar6BYw7Hg
26-11-2015 17:32

 
Info
header

Hulp nodig

Zou u best een steuntje in de rug kunnen gebruiken? Eens met iemand willen praten over een overleden dierbare? Of ondersteuning willen krijgen bij de opvoeding van uw kind(eren) of met iemand uw financiële administratie weer op orde willen krijgen? Dan bent u bij Humanitas aan het juiste adres.

Humanitas organiseert veel verschillende activiteiten op uiteenlopende  terreinen.  Ruim 18.000 vrijwilligers staan klaar om mensen die dat nodig hebben, meestal tijdelijk, te ondersteunen.

Door het hele land zijn ruim 80 Humanitas-afdelingen. Er is er vast ook één in uw omgeving. Iedere afdeling kan zelf bepalen welk projecten nodig zijn, want soms is er al een andere organisatie actief op bijvoorbeeld het gebied van huisbezoek. Dan steekt Humanitas liever energie in projecten die nog niet bestaan en hard nodig zijn. Het aanbod kan dus per afdeling verschillen.

Om te zien of Humanitas u kan helpen, kijkt u op de pagina van de afdeling die het dichtste bij u in de buurt is. U kunt dan zien welke projecten er lopen en hoe u contact kunt opnemen met de afdeling om meer informatie te krijgen of u aan te melden voor een activiteit.

 

 

Document acties