Onderdelen
U bent hier: humanitas.nl Vrijwilligers
Zoek in de site
Geavanceerd zoeken...
Afdeling zoeken

nationale postcode loterij 2013 button homepage 209 px

Volg ons
vacature portlet

vacature_button

Volg ons
HumanitasNL : Ben jij goed met mensen, heb je een netwerk in de regio #Groningen en gaat #Humanitas je aan het hart? Reageer snel https://t.co/3Ar6BYw7Hg
26-11-2015 17:32

 
Info
header

Vrijwilligers

Als vrijwilliger kunt u mensen in uw omgeving die het even hard nodig hebben ondersteunen. Dit kunt u op vele verschillende manieren doen: van hulp bij de administratie tot het organiseren van kindervakanties; een luisterend oog bieden via de chat tot het oefenen van de Nederlandse taal met een nieuwe Nederlander.

 

Vrijwilliger worden?

Voor al die talrijke activiteiten zoeken we doorlopend vrijwilligers. Lijkt het u leuk om voor andere mensen een welkome steun in de rug te zijn in moeilijke situaties? Wilt u iets doen voor een ander en wilt u er zelf ook iets van leren? Dan bent u bij Humanitas aan het goede adres.

 

Meer informatie

Wilt u weten of vrijwilligerswerk bij Humanitas iets voor u is of heeft u interesse om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Informeer dan naar de mogelijkheden bij de afdeling bij u in de buurt. Ook kunt u onze uitgebreide brochure 'Vrijwilligers doen er toe' voor vrijwilligers raadplegen.

Document acties