Humanitas Lotgenotengroep echtscheiding

Een echtscheiding kan je wereld totaal op z’n kop zetten, zowel emotioneel als praktisch. In de Lotgenotengroep Echtscheiding is ruimte voor jou en je verhaal bij mensen die weten wat je doormaakt.

Lotgenotengroep Echtscheiding: gesterkt door (h)erkenning

Een echtscheiding kan je wereld totaal op z’n kop zetten, zowel in emotionele als in praktische zin. Er moet veel worden geregeld en misschien houd je je ondertussen groot voor de kinderen. Dan kan het gebeuren dat de aandacht voor jouzelf – en wat dit met jou doet – erbij in schiet.

In deze gespreksgroep is wél ruimte voor jou en jouw verhaal. Herkenning en erkenning zijn heel belangrijk: je staat niet alleen. Als een sterker mens verder met je leven. Dat is wat de lotgenotengroep voor jou kan betekenen.

Over Humanitas Lotgenotengroep Echtscheiding

In de Lotgenotengroep Echtscheiding kun je jouw verhaal kwijt bij mensen die weten wat je doormaakt. Want een echtscheiding kan je wereld totaal op z’n kop zetten, zowel emotioneel als praktisch. Daarom zijn herkenning en erkenning zo belangrijk. Je staat er niet alleen voor. Lees verder

Onze vrijwilligers

Bij een scheiding biedt de Humanitas Lotgenotengroep Echtscheiding steun, herkenning en erkenning. Jij begeleidt deze gespreksgroep, waarin mensen ervaringen uitwisselen en elkaar helpen. Naast alle emoties is er veel te regelen en te verwerken. Je kunt mensen ruimte geven voor hún verhaal. Lees verder

Contactgegevens Landelijk Bureau