Coalitie Erbij Doetinchem

De organisaties werkten al een jaar samen als 'Coalitie Erbij Doetinchem', maar 21 juni is de samenwerking geformaliseerd in een vereniging

Het oprichtingsbestuur bestaat uit:  Wim Pasman, namens Humanitas Achterhoek West, Carla Schölzel, namens Mantelzorgcarrousel Klavervier, Helga Smits, namens Bibliotheek West-Achterhoek en Laura Vos, namens Diaconaal Platform Doetinchem.

Doel is om in een samenwerkingsverband het volledige aanbod aan georganiseerde maatschappelijke non-profit activiteiten op het gebied van welzijn in de gemeente Doetinchem voortdurend actueel en bereikbaar te maken voor alle inwoners, zodat deze daarvan beter gebruik kunnen maken. Ook wil de vereniging een bijdrage leveren aan initiatieven tot het voorkomen of doorbreken van isolement of tot het verbeteren van welzijn.

Breed netwerk

Coalitie Erbij Doetinchem verbindt een breed netwerk aan organisaties. Lid zijn organisaties als Humanitas Achterhoek West, Vier het Leven, de vrijwilligerscentrale, dagbesteding de Stadskamer, bibliotheek, sportservice en een muziekschool. De vereniging is met de eerste algemene vergadering van de leden op 26 juni van start gegaan.

             

Foto bestuur Coalitie Erbij Doetinchem

Van links naar rechts: Carla Schölzel, Wim Pasman, Laura Vos en Helga Smits

Terug naar het nieuwsoverzicht