Contactkring Humanitas Achterhoek West

Ondanks Corona toch even gezellig bijpraten? Dat kan per telefoon via de Humanitas Contactkring

Samen op de koffie, wandelen, uitgaan, of iets anders doen?
Dat kan bij de Contactkring van Humanitas Achterhoek West.

De Contactkring is voor mensen van alle leeftijden, die graag meer contact met anderen willen. Dat kan alleen telefonisch via het Belcontact, maar kan ook met elkaar ontmoeten en samen iets ondernemen. Bij elkaar op bezoek gaan, een wandeling maken, samen shoppen, naar de film gaan, gemeenschappelijke hobby ’s delen of meedoen aan andere activiteiten.

Zodra u zich hebt opgegeven voor de Contactkring of het Belcontact,  probeert  de coördinator een goede match te maken tussen de deelnemers. Het liefst op korte woonafstand, zodat u het telefonisch met elkaar praten via Belcontact gemakkelijk kunt uitbreiden naar elkaar persoonlijk ontmoeten en samen dingen doen.

Deelname aan de Contactkring en het Belcontact is gratis. De eigen telefoonkosten en de kosten van gezamenlijke activiteiten zijn voor u zelf.

Wilt u ook meedoen met de Humanitas Contactkring of lijkt dit iets voor iemand uit uw omgeving? Voor meer informatie of aanmelden belt u naar Humanitas Achterhoek West telefoon 06 83 56 31 60 of mailt u naar achterhoekwest@humanitas.nl.

Terug naar het nieuwsoverzicht