Groningen

Contact/ over ons

Humanitas Groningen Stad
Akerkhof z.z. 22
9711 JB Groningen

050 312 60 00
mip.groningen@humanitas.nl

Bij het meld- en informatiepunt (MIP) kun je terecht met al je vragen over de activiteiten van onze organisatie.

Neem voor meer informatie over het hulpaanbod en over de vacatures voor vrijwilligers  telefonisch contact op of per e-mail.

Je kunt ook gebruik maken van het   contactformulier MIP

(TEST: Googleformulier)


Online nieuwsbrief
Ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws over vrijwilligers, projecten, evenementen en nieuwe ontwikkelingen in de organisatie? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Humanitas Groningen stad.

Over de organisatie
Humanitas Groningen Stad is een van de lokale afdelingen van de landelijke vereniging Humanitas. Humanitas is een maatschappelijke organisatie van vrijwilligers, die ondersteuning biedt aan mensen die in de samenleving door omstandigheden in de knel dreigen te komen. 

Humanitas Groningen stad is een van de grotere afdelingen in het land met ruim tweeduizend vrijwilligers en meer dan dertig projecten en activiteiten. Er is beroepsmatige ondersteuning van een twintigtal medewerkers in de afdeling, die merendeels parttime werkzaam zijn.

De vrijwilligers vormen de kern van onze vereniging. Ze zetten zich iedere dag belangeloos in om mensen in hun omgeving te helpen door middel van projecten en activiteiten. In de stad zijn ruim duizend vrijwilligers actief bij ongeveer dertig activiteiten en projecten van Humanitas. De vrijwilligers worden in hun werk ondersteund door beroepskrachten. Het onderstaande keuzemenu kun je gebruiken om de diverse items te lezen.