Groningen

Help mee - word lid of donateur

Help mee – word lid of donateur!

Misschien heeft u zelf geen tijd voor vrijwilligerswerk, maar wilt u wel iets betekenen? Als lid of donateur helpt u ook mee. We zijn met alle vormen van financiële ondersteuning enorm blij.

 

De activiteiten van Humanitas zijn gratis. Om ons werk goed te kunnen doen, is geld nodig om bijvoorbeeld de reiskosten en de scholing van vrijwilligers te vergoeden. Met uw bijdrage kunnen wij onze activiteiten financieren en voldoende vrijwilligers werven en scholen. Zodat mensen in deze regio die steun vragen op ons kunnen (blijven) rekenen!

Alle informatie kun je uitvoerig bekijken door op het blok "ik geef mijn stem" hiernaast aan te klikken. Je kunt je van daaruit rechtstreeks aanmelden!

 

Word Humanitas-lid

Een mooie manier om Humanitas te steunen is door lid te worden van onze vereniging.  

Word donateur

Wilt u Humanitas ondersteunen met een terugkerende of eenmalige gift? Daar zijn we natuurlijk enorm blij mee. 

 

Geef met fiscaal voordeel

Met een periodieke gift steunt u Humanitas met belastingvoordeel. U schenkt jaarlijks een vast bedrag over een periode van minimaal 5 jaar. Uw gift is volledig aftrekbaar van de belasting.  

Humanitas in uw testament opnemen

Met uw nalatenschap kunt u bijdragen aan het betekenisvolle werk van Humanitas. 

 

Van Mens tot Mens

Leden en donateurs die boven €25 euro geven ontvangen twee keer per jaar ons landelijk blad Van Mens tot Mens met interviews en reportages over al onze activiteiten. Zo blijft u op de hoogte en vooral: zo kunt u zélf zien wat er met uw geld gedaan wordt.

Terug naar pagina Contact/ onze afdeling