Groningen

Hulpdienst

Hulp nodig bij klusjes in en het huis? Zelf niet (meer) in staat om dit te doen? Onze vrijwilligers van de Hulpdienst helpen je graag.

De Hulpdienst is een team vrijwilligers dat graag iets voor een ander wil doen. In Groningen Stad helpen wij iedereen die bepaalde dingen (tijdelijk) niet zelf kan doen. Deze hulp is gratis. Wij vragen alleen een vergoeding voor gemaakte kosten, zoals autovervoer of gebruik van elektrisch gereedschap.

Wat doet de Hulpdienst?

  • klusjes in huis
  • boodschappen
  • kleine tuinklussen
  • meegaan naar het ziekenhuis
  • en nog meer...

Waar vind je de Hulpdienst?

Je bereikt ons via het WIJ-team in je wijk. Daar kan iedereen terecht met vragen over wonen, welzijn, zorg en financiƫn. Kijk voor meer informatie op www.wij.groningen.nl

Voor wie is de Hulpdienst?

Voor ouderen, mensen met een beperking, chronisch zieken of mantelzorgers die bepaalde klusjes of activiteiten in en om huis niet meer zelf(standig) kunnen uitvoeren. Dan biedt de Hulpdienst in uw buurt een helpende hand.

Vrijwilliger worden?

Wil jij iets voor een ander in je eigen buurt betekenen? Doe jij graag iets voor of met de ander omdat deze het zelf niet meer kan? Word dan vrijwilliger bij de Hulpdienst  en neem contact met ons op!