Groningen

Kindervakantie weken Groningen

Een vakantie voor je kind?  Zelfs als het er eigenlijk niet in zit? Humanitas Kindervakantieweken organiseert het ook voor jouw kind.

Er zijn kinderen die om medische, financiële of sociale redenen niet op vakantie gaan. Humanitas organiseert voor deze doelgroep (en hun ouders) een groot aantal kindervakantieweken in de zomervakantie.

Planning 

Vrijwilligers organiseren in de zomerperiode een tiental vakantieweken voor kinderen. Er zijn drie weken in de periode van 16 t/m 30 juli en 20 t/m 27 augustus. Ook de uitvoering van deze vakantieweken vindt plaats met inzet van vrijwilligers. Kinderen (en daarmee hun ouders) wordt een fijne week geboden met veel plezier, ontspanning en contact met andere kinderen.

Informatie voor vrijwilligers
Vind je het leuk om mee te werken aan de voorbereiding van vakantieweken? Als deelnemer in een van de werkgroepen draag je bij aan de organisatorische voorbereidingen van de vakantieweken. Zoek je juist de uitdaging in de uitvoering dan kun je als vrijwillige leiding mee in een van de weken in de zomerperiode. Het gaat daarbij om zowel groepsleiding als keukenleiding. Je begeleidt kinderen in kleine groepen (één begeleider op vier kinderen).

Bekijk ook de vrijwilligersvacatures.

Informatie voor deelnemers
Informatie over het aanbod van vakantieweken is nu beschikbaar. Kinderen in de stad Groningen die voor de vakantieweken in aanmerking komen kunnen nu worden aangemeld. Vervolgens wordt contact opgenomen voor een huisbezoek. Van de ouders vragen wij een bijdrage in de kosten naar draagkracht.

Contact
Wil je meer weten of je aanmelden voor deze activiteit? Ga dan naar contact. Voor aanmelding kun je ook bellen naar (050) 312 60 00 (Bart van Rooijen).

Deze activiteit wordt georganiseerd vanuit Humanitas district Noord.

Terug naar alle aktiviteiten