Sinterklaasactie

Een mooie herinnering en blije kinderen. Als je het niet breed hebt zorgt de Humanitas Sinterklaasactie voor een leuk cadeautje voor je kind.

Sinterkaas Speelgoedactie

Een cadeautje krijgen op 5 december is niet voor alle kinderen vanzelfsprekend. Daarom organiseert Humanitas in Groningen elk jaar in de aanloop naar 5 december een speelgoedactie.
De kinderen maken een verlanglijstje voor Sinterklaas. Aan de hand daarvan kopen vrijwilligers de cadeautjes die passen die bij de leeftijd en belangstelling van de kinderen. Zo krijgen ook zij een fijne Sinterklaasavond. En op school kunnen ze – net als de andere kinderen – vertellen wat de Sint in hun schoen heeft gedaan.

Voor wie?

De speelgoedactie is voor  kinderen  in de leeftijd tot 12 jaar die deelnemen aan een van de jeugdprojecten van Humanitas in de gemeente Groningen. Voor kinderen van 0 - 2 jaar is het alleen in combinatie met oudere kinderen.
Het gaat om kinderen van wie de ouders/verzorgers in een financieel moeilijke situatie zitten.

Meer informatie en aanmelden

Lees de hier de folder Sinterklaas Speelgoedactie.
Als je denkt hiervoor in aanmerking te komen dan vul dan de antwoordstrook van de folder in. Opgave kan ook via b.vanrooijen@humanitas.nl.
Opgave kan tot uiterlijk 27 november.

Heb je nog vragen?

Neem contact op met projectcoördinator Bart van Rooijen via 06 83 81 02 2 of b.vanrooijen@humanitas.nl.