Taalmaatjes Taalcafe+

Beter Nederlands leren praten? Dat kan in het Taalcafé . We helpen je graag. Je bent welkom: elke donderdag bij Humanitas en elke woensdag in Selwerd.

Het Taalcafé is een wekelijkse ontmoetingsplek voor anderstaligen die graag met Nederlanders willen praten. En voor Nederlanders die graag kennis willen maken met vluchtelingen en andere migranten.

Je kunt binnenlopen wanneer je wilt. Let op! In verband met corona is aanmelden nu wel verplicht.  Er is gratis koffie, thee, fris en soms wat lekkers. Er zijn verschillende spelletjes en activiteiten.

Je bent van harte welkom!

Taalcafé Humanitas in aangepaste vorm 

Elke donderdagmiddag is er taalcafé in aangepaste vorm. We ontvangen twee groepen deelnemers: van 14.30-15.30 uur en van 15.45-16.45 uur.

Wij houden ons aan de RIVM-richtlijnen daarom is het voorlopig niet mogelijk om zomaar binnen te lopen. Je moet je aanmelden!

Het taalcafé is bij Humanitas aan de Akerkhof Zuidzijde 22. Met elkaar en met de vrijwilligers oefen je de taal. Je gaat met elkaar in gesprek of speelt een taalspelletje.

Wanneer?
Elke donderdagmiddag van 14.30-15.30 uur en van 15.45-16.45 uur

Aanmelden is nodig 

Vooraf aanmelden is nodig. Dat kan bij het MIP, telefoon 050-312 60 00, of mail naar mip.groningen@humanitas.nl.

Taalcafé Selwerd

Het taalcafé is elke woensdagochtend tussen 9:00 en 11:15 uur in de Vensterschool SPT, Eikenlaan 288

Wij houden ons aan de RIVM-richtlijnen daarom is het voorlopig niet mogelijk om zomaar binnen te lopen. Je moet je aanmelden!

We ontvangen twee groepen deelnemers: van 9.00-10.00 uur en van 10.15-11.15 uur.

Wil je meedoen? Meld je dan aan. Dat kan door een mail te sturen naar diana.vos@humanitas-groningen.nl.

Terug naar Wat we doen


Video opstartfase Taalcafé
Deze video is gemaakt in de opstartfase van het Taalcafé +(2014), waarbij ook wethouder Matthias Gijsbertsen aanwezig was en heel enthousiast het belang van dit initiatief onderstreept! Bekijk het filmpje hier.

Nieuws Taalcafé
Toon alle nieuwsberichten