ER ZIJN - Vriendschappelijk Huisbezoek

Wil jij wel eens met iemand praten of zou je graag vaker de deur uit gaan? Onze vrijwilligers komen bij je langs voor een kop koffie of gaan er samen met jou op uit.

ER ZIJN – Vriendschappelijk Huisbezoek biedt ouderen en mensen met een chronische ziekte regelmatig gezelschap en contact wanneer zij niet meer in staat zijn dit zelf te organiseren. Dit kan bijvoorbeeld ook om een mantelzorger te ondersteunen om overbelasting te voorkomen.

Bij ER ZIJN gaat het met name om het contact. Praten, luisteren of activiteiten zoals wandelen, spelletjes doen, winkelen of een ander uitje. In een aantal gevallen is het zinvol om een netwerk op te bouwen met iemand, soms hoeft dat niet en heeft iemand alleen behoefte aan gezelschap. Gewoon iemand die bijdraagt aan het leefplezier.

Levensverhaal

Denken en praten over vroeger doen we allemaal. Een vrijwilliger kan je helpen je levensverhaal vast te leggen. Lees verder>>

Aanmelden

Wil je meedoen aan ER ZIJN en regelmatig een vrijwilliger op bezoek willen krijgen om samen leuke dingen te ondernemen? Neem dan contact met ons op!

Vrijwilliger worden?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Zou jij iets voor een ander willen betekenen in je vrije tijd? Meld je dan aan! Kijk voor meer informatie bij onze vrijwilligersvacatures.

Vacature ER ZIJN

Er zijn - Vriendschappelijk huisbezoek

ER ZIJN – Vriendschappelijk Huisbezoek biedt ouderen en mensen met een chronische ziekte regelmatig gezelschap en contact wanneer zij niet meer in staat zijn dit zelf te organiseren. Dit kan bijvoorbeeld ook om een mantelzorger te ondersteunen om overbelasting te voorkomen.

Bij ER ZIJN gaat het met name om het contact. Praten, luisteren of activiteiten zoals wandelen, spelletjes doen, winkelen of een ander uitje.

//www.youtube-nocookie.com/embed/aZZZ8CPKnyI