Kindervakantieweken Groningen

Een vakantie voor je kind?  Zelfs als het er eigenlijk niet in zit? Humanitas Kindervakantieweken organiseert het ook voor jouw kind.

Er zijn kinderen die om medische, financiële of sociale redenen niet op vakantie gaan. Humanitas organiseert voor deze doelgroep (en hun ouders) een groot aantal kindervakantieweken in de zomervakantie.

Over het project

Vrijwilligers organiseren in de zomerperiode vakantieweken voor kinderen. Ook de uitvoering van deze vakantieweken vindt plaats met inzet van vrijwilligers. Kinderen (en daarmee hun ouders) wordt een fijne week geboden met veel plezier, ontspanning en contact met andere kinderen.

Jouw kind aanmelden?

Kinderen in de stad Groningen die voor de vakantieweken in aanmerking komen kunnen worden aangemeld. Vervolgens wordt contact opgenomen voor een huisbezoek. Van de ouders vragen wij een bijdrage in de kosten naar draagkracht.
Aanmelden kan via B.vanRooijen@humanitas.nl

 

Vrijwilliger worden?

Vind je het leuk om mee te werken aan de voorbereiding van vakantieweken? Als deelnemer in een van de werkgroepen draag je bij aan de organisatorische voorbereidingen van de vakantieweken. Zoek je juist de uitdaging in de uitvoering dan kun je als vrijwillige leiding mee in een van de weken in de zomerperiode. Het gaat daarbij om zowel groepsleiding als keukenleiding. Je begeleidt kinderen in kleine groepen (één begeleider op vier kinderen).
Meer weten? Mail met d.ebbekink@humanitas.nl.

Vijf onvoorspelbare dagen
Toon alle nieuwsberichten