Met Elkaar

Met Elkaar brengt mensen met dezelfde hobby samen. Mensen voor wie het om diverse redenen moeilijk is om zelf contacten te maken. Maar die toch graag anderen willen ontmoeten.

Wil je  met anderen iets leuks doen? Hou je van koken en zou je samen lekkere recepten willen proberen? Zou je graag wekelijks een uurtje willen zwemmen, maar heb je geen zin om alleen te gaan? Met Elkaar brengt mensen met dezelfde hobby  samen.

Met Elkaar is voor mensen vanaf 18 jaar voor wie het om diverse redenen moeilijk is om zelf contacten te maken, maar die toch graag anderen willen ontmoeten. Dit kan in groepjes die zijn samengesteld op basis van een gezamenlijke hobby of interesse. Zo vindt men elkaar  door samen iets leuks te doen.  Wandelen, fietsen, knutselen, fotograferen of naar de film…vul het zelf maar in.

Wil je meedoen?

Heb je weinig contacten? Vind je het fijn om iets met je hobby te doen in een groepje zodat je anderen ontmoet? Neem dan contact met ons op?

Vrijwilliger worden?

Wil je mensen helpen  hun sociale netwerk te versterken. Vind je het leuk om een groepje te begeleiden (alleen of met z’n tweeën) en heb je een hobby die je met anderen wilt delen? Meld je dan aan! Kijk voor meer informatie bij onze  vrijwilligersvacatures.