Groningen

WeHelpen.nl

Iemand helpen geeft een goed gevoel. Op WeHelpen.nl zie je wie bij jou in de buurt hulp biedt of nodig heeft.

WeHelpen.nl maakt het makkelijk om hulp te vragen, aan te bieden en te organiseren. Hiermee willen we helpen weer vanzelfsprekend maken en mensen motiveren mee te helpen. Help jij al mee? 

Hulp nodig of meehelpen?

Met WeHelpen.nl kun je aangeven dat je best een keer iemand een handje wilt helpen. Of aangeven waar je hulp bij kunt gebruiken. Ook kun je samen met bekenden via de website zorgen voor een ander. Je moet dan denken aan kleine klusjes in en om het huis, boodschappen doen en vriendschappelijk contact. 

Een account aanmaken is gemakkelijk: je hebt alleen een e-mailadres nodig, waarna je een aantal gegevens invult over jezelf en bij voorkeur een foto toevoegt. Daarna kun je gelijk gaan helpen of om hulp vragen. WeHelpen is gratis en voor iedereen vanaf 16 jaar.

Heb je vragen over WeHelpen in Groningen?

Het vrijwillige ambassadeursteam helpt je graag op weg!

Het ambassadeursteam in Groningen (v.l.n.r.)Sorse, Gerda, Chantal, Nettie, Sjoerd, Lisanne

Mail ons (groningen@wehelpen.nl) voor advies, vragen over veiligheid, successen en hulp bij het gebruiken van de site. Of kom woensdagmiddag langs bij Link 050 in Oude Ebbingestraat 55. Daar helpt WeHelpen-Coach Sven je graag!

Like ons op Facebook: WeHelpenGroningen

Vrijwilliger worden?

Afdeling Groningen Stad heeft een leuk team vrijwilligers dat WeHelpen.nl onder de aandacht brengt. Wil je ook vrijwilliger worden? Neem dan contact met ons op!

Vrijwilliger in beeld

Juni 2016: Nettie Stienstra is vrijwillig co√∂rdinator bij WeHelpen en vertelt over haar ervaringen met dit project. "Mensen met elkaar verbinden is het mooiste dat er is!"

Terug naar Wat we doen

WeHelpen.nl

Wil je weten hoe WeHelpen.nl werkt? Bekijk dan dit filmpje.

//www.youtube-nocookie.com/embed/L_fNURhaAII

WeHelpen met de bank

Handje nodig of iets voor een ander doen? Doe wat heel veel mensen doen. Kijk en vind elkaar op WeHelpen!

//www.youtube-nocookie.com/embed/4oQl0bgcsYg