BreinBieb spelochtend

Hou je geheugen fit met spellen in de BreinBieb!

Spellen spelen is gezellig, maar ook goed voor je geheugen. Iedereen is welkom, maar mensen met geheugenproblemen en mantelzorgers zijn speciaal uitgenodigd.

Kom kennismaken met quizzen, memoryspellen of puzzels,
op donderdag 5 september van 10.3 tot 11.30 uur. Onder begeleiding kun je met elkaar spellen spelen uit de BreinBiebcollectie van Bibliotheek De Wijert. Er is een spelleider aanwezig.

Over BreinBieb

Hoe werkt het brein? Hoe goed is jouw geheugen? En wat is dementie? Op deze vragen kun je antwoord krijgen bij BreinBieb in de Groninger Forum bibliotheek De Wijert. In de Breinbieb vind je boeken en spelletjes voor het activeren en fit houden van het geheugen. Je mag alle materialen lenen. Je kunt ook langskomen met vragen of voor een doorverwijzing naar instanties rondom dit onderwerp in de gemeente Groningen. BreinBieb beslaat het hele spectrum van onthouden en vergeten: van leuke thema’s zoals begrijpen en het ‘fit houden’ van het geheugen tot serieuze onderwerpen zoals dementie en mantelzorg.

Activiteiten rondom het brein

Elke eerste donderdag van de maand (m.u.v. vakanties) van 10:30 tot 11:30 uur worden er gratis activiteiten georganiseerd in BreinBieb.

Bibliotheek De Wijert
Van Ketwich Verschuurlaan 100 T 050- 52 55 055
Toegang gratis
Opgave: info@groningerforum.nl

Meer over BreinBieb

Terug naar overzicht