Breinbieb poëzieworkshop

Poëzieworkshop met Arjen Boswijk

Op donderdag 6 februari komt Arjen Boswijk van 10.30-11.30 uur een Poëzie Workshop verzorgen. Tijdens deze ochtend kan men samen met Arjen aan de hand van associaties, woorden, zinnen en beelden een gedicht schrijven. Het gedicht wordt vervolgens geprint en kan worden meegenomen. Arjen heeft ruime ervaring in het schrijven van poëzie met kinderen en volwassenen. Zo heeft hij twee jaar in Maartenshof gewerkt en gedichten gemaakt met vrouwen met dementie. Dit resulteerde in de ontroerende bundel Gedichten om niet te vergeten. De workshop is voor iedereen toegankelijk maar met name geschikt voor mensen met geheugenproblemen en mantelzorgers.

Meer over BreinBieb

Hoe werkt het brein? Hoe goed is jouw geheugen? En wat is dementie? Op deze vragen kun je antwoord krijgen bij BreinBieb in de Groninger Forum bibliotheek De Wijert.
In de Breinbieb vind je boeken en spelletjes voor het activeren en fit houden van het geheugen. Je mag alle materialen lenen. Je kunt ook langskomen met vragen of voor een doorverwijzing naar instanties rondom dit onderwerp in de gemeente Groningen. BreinBieb beslaat het hele spectrum van onthouden en vergeten: van leuke thema’s zoals begrijpen en het ‘fit houden’ van het geheugen tot serieuze onderwerpen zoals dementie en mantelzorg.

Elke derde donderdag van de maand (m.u.v vakanties) van 10.30 tot 11.30 uur zijn er gratis activiteiten.

BreinBieb in de Forum Groningen bibliotheek De Wijert.
Van Ketwich Verschuurlaan 100
9721 SW Groningen
T 050 368 36 83
E info@forum.nl

Kom je langs? Stuur dan even je naam & aantal personen naar: m.hopma@forum.nl - binnenlopen zonder aanmelding is natuurlijk ook mogelijk.

Meer over BreinBieb op de website

Terug naar overzicht