Concert New Life Choir

New Life Choir Groningen  met Dagboek van… In Grand Theatre Groningen

Een ontroerend muziekprogramma afgewisseld met dagboekfragmenten, met verhalen over vluchten en thuiskomen.

New Life Choir Groningen bestaat uit gevluchte Syriërs. Het koor werd opgericht in 2015 in de noodopvang voor asielzoekers in Groningen. Op 22 september neemt het koor je mee naar hun wereld met een ontroerend muziekprogramma afgewisseld met verhalen uit hun dagboek.  Stuk voor stuk hebben de koorleden een verhaal over wat ze hebben moeten doorstaan door de verschrikkelijke oorlog, maar ze zijn ook dankbaar om nu hier veilig in Nederland te kunnen zijn.

Kijk voor meer informatie en kaarten op www.newlifechoir.nl

Samenwerking

Het New Life Choir wil een positieve boodschap uitdragen over Syrische vluchtelingen.  Het koor  werkt  graag samen met andere organisaties en koren om goede doelen te ondersteunen en zich gezamenlijk in te zetten in om de vluchteling een gezicht te geven en hulp te bieden.In de afgelopen jaren  werkte New Life Choir mee  aan benefietconcerten van Sounds of Change, het UAF, Talencentrum, Colourful Het Hogeland en Groningen Verwelkomt.

Hoogtepunten

Hoogtepunten tot nu toe waren een optreden in Paradiso met onder andere Blaudzun, Claudia de Breij en Caro Emerald, een optreden voor het koningsechtpaar tijdens de koningsdag 2018 op het Waagplein in Groningen en een optreden tijdens een van de liveshows van Holland got talent in februari 2019.

Onder leiding van Rani Elias en Karoun Baghboudarian

Het koor oefent wekelijks onder leiding van het echtpaar Rani en Karoun. Zij  vluchtten in september 2015 naar Nederland. Zij begeleiden het koor sinds augustus 2018. In juli van dat jaar rondden ze hun Masteropleiding aan het Prins Claus Conservatorium af. Rani met zijn trompet aan de klassieke muziekafdeling. Karoun met haar cello aan de Instrumental Learning and Teaching (ILT) afdeling. Beiden speelden meerdere jaren voor het Syrische Nationale Symfonie Orkest

Terug naar overzicht