Groningen

Rolstoeltraining

Bij het besturen van een rolstoel komt meer kijken dan simpelweg duwen. Bijvoorbeeld: Hoe maak je hem gereed voor gebruik, hoe denk je om je eigen houding, waar dienen alle knoppen voor..?

Daarom geven we op 21 en 28 februari een rolstoeltraining voor vrijwilligers. Je kunt kiezen uit één van beide data. In de training wordt een korte uitleg gegeven over de rolstoel en het gebruik, er wordt aandacht besteed aan in en uit de rolstoel helpen en er wordt buiten geoefend. Aan het eind van de cursus krijg je een certificaat mee.

Bij het besturen van een rolstoel komt meer kijken dan simpelweg duwen. Bijvoorbeeld: Hoe maak je hem gereed voor gebruik, hoe denk je om je eigen houding, waar dienen alle knoppen voor..? Daarom geven we op 21 en 28 februari een rolstoeltraining voor vrijwilligers. Je kunt kiezen uit één van beide data. In de training wordt een korte uitleg gegeven over de rolstoel en het gebruik, er wordt aandacht besteed aan in en uit de rolstoel helpen en er wordt buiten geoefend. Aan het eind van de cursus krijg je een certificaat mee.

Wanneer:

Woensdagochtend 21 februari van 10.00-11.30u
of woensdagmiddag 28 februari van 14.00-15.30u

Waar: Humanitas aan het Akerkhof 22
Opgave: mip.groningen@humanitas.nl / 050-3126000

Wil je de training volgen? Geef je dan zo gauw mogelijk op, uiterlijk dinsdag 13 februari

Opgave is noodzakelijk in verband met de huur van het aantal rolstoelen!

Terug naar overzicht