Groningen

Naar de bollen

Wij nodigen jullie allen uit om op Koningsdag zaterdag 27 april Samen op Pad te gaan ‘Naar de Bollen’. De opbrengst van deze fundraising actie van Rotaryclub Uithuizen-Het Hogeland komt ten goede aan ons Humanitas Taalproject voor Kinderen en Volwassenen. De wandeltocht en de routes voor auto’s en motoren wordt ook georganiseerd door de hierboven genoemde Rotaryclub.

WANDELTOCHT

Afstanden zijn 10, 25 of 40 kilometer Starttijden 07.00, 08.00 of 10.00 uur afhankelijk van de te lopen afstand AUTO’S EN MOTOREN Andere route langs de bollen die de wandelroute niet kruist. Starttijd tussen 13.00 en 14.00 uur

DEELNAME

Leden en vrijwilligers van Humantitas kunnen GRATIS deelnemen. Dit geldt ook voor de deelnemers aan onze activiteiten zoals TaalOndersteuning, ThuisAdministratie en andere. De start (en finish) is bij Waddenmolen ’t Hoogeland, ingang Kerkstraat in Uithuizermeeden.

OPGEVEN

NIET individueeel via de website www.naardebollen.nl., maar via Humanitas bij Paul Leenders, bestuurslid. E-mail  pfjleenders@cs.com onder vermelding van voornaam en achternaam, e-mail adres, telefoonnummer,aantal en leeftijden deelnemende kinderen en uw keuze(auto/motor/wandelen en welke afstand). Kinderen jonger dan 12 jaar alleen onder begeleiding.

ONDERWEG

Er zijn hier en daar rustplaatsen met sanitair en catering en er zijn onderweg verrassingen. Vanwege Koningsdag krijgt het evenement een extra feestelijk tintje.

Tot ziens op zaterdag 27 april in Uithuizermeeden!

Terug naar overzicht