Activiteiten en cursussen voor mantelzorgers

Binnen de mogelijkheden die er zijn proberen we toch activiteiten te organiseren. 

Het Steunpunt Mantelzorg organiseert door het jaar heen diverse activiteiten, cursussen en themabijeenkomsten. We zijn nu druk bezig te bekijken hoe we ook in 2021 activiteiten kunnen aanbieden. Daarbij houden we ons natuurlijk aan de RIVM-maatregelen. Natuurlijk hopen we weer iets in groepsverband te kunnen doen. Kan dat niet dan zoeken we online alternatieven.

Laat ons vooral weten waar jij als mantelzorger behoefte aan hebt of over welk onderwerp je meer wilt weten! steunpuntmantelzorg.groningen@humanitas.nl
Zodra er een activiteit gepland staat krijg je van ons een uitnodiging per mail.

Vervangende mantelzorg
Vind je het fijn als er iemand thuis een oogje in het zeil houdt, terwijl je naar een activiteit  bent? Humanitas kan voor vervangende mantelzorg zorgen. Vraag hiernaar bij het Meld- en Informatiepunt 050-312 60 00.

Stiltewandelingen, eerste vrijdag van de maand 
In verband met de coronacrisis gaan de wandelingen voorlopig niet door. 

Even een moment voor jezelf: zo belangrijk naast het zorgen voor je naaste. Vrijwilliger Sjoerdtsje organiseert stiltewandelingen voor deelnemers van Humanitas. Wandelen met 1,5 meter afstand, in het Stadspark van Groningen. Elke eerste vrijdag van de maand, van 10.30 tot 11.30 uur. Aanmelden of afzeggen niet nodig. Bij slecht weer (onweer, gladheid, storm, felle buien) gaat het wandelen niet door. (Een beetje regen houdt Sjoerdtsje niet tegen.) Verzamelen voor bij de vijver van Ni Hao. Wandel je mee?

Terug naar Mantelzorgondersteuning