Aanvragen Mantelzorgkaart en inschrijven als mantelzorger

De Mantelzorgkaart is een blijk van waardering en door de kaart aan te vragen sta je meteen als mantelzorger ingeschreven

De Mantelzorgkaart is voor mantelzorgers die in de gemeente Groningen  wonen en mantelzorg* verlenen.
*Mantelzorg is zorg die vanuit een persoonlijke relatie wordt gegeven aan iemand met een ziekte of beperking gedurende minstens drie maanden en acht uur per week.

De Mantelzorgkaart bestaat uit coupons voor  acties of activiteiten waarmee je jezelf kunt verwennen en/of ontspannen. Denk aan een gratis bos bloemen, iets lekkers van de bakker en een heerlijke lunch voor twee personen.


Wil je je vrijblijvend laten inschrijven als mantelzorger en de mantelzorgkaart aanvragen? Vul het formulier in, klik op verzenden en Steunpunt Mantelzorg bezorgt de kaart vervolgens bij je thuis.
Ben je al ingeschreven als mantelzorger? Ook dan kun je in deze coronaperiode de kaart digitaal aanvragen.

Ingeschreven staan als mantelzorger heeft als voordeel dat je geïnformeerd blijft over nieuws, activiteiten en ondersteuningsmogelijkheden voor mantelzorgers.

Door deze aanvraag in te dienen geef je Humanitas Groningen toestemming voor het verwerken van  je gegevens. Voor informatie over onze privacyverklaring klik hier >>

De gemeente Groningen waardeert het zeer dat je langdurig en intensief voor een ander zorgt. Daarom biedt zij je de Mantelzorgkaart 2020 aan. Wij hopen dat je veel  plezier van deze kaart hebt.
Als u alle gegevens heeft ingevuld, drukt u op de knop Verzenden om uw aanvraag te voltooien. Door deze aanvraag in te dienen verklaart u dit formulier naar waarheid te hebben ingevuld, bent u akkoord met de voorwaarden en geeft u Humanitas Groningen toestemming voor het verwerken van uw gegevens.