Mantelzorg en corona

Het Steunpunt Mantelzorg is er ook nu voor je. 

Het coronavirus heeft een grote invloed op het dagelijks leven van iedereen. Voor mantelzorgers betekent het dat de zorg nog meer op hen terecht komt. Dagbestedingen zijn gesloten, vrijwilligers komen niet meer langs, familie en bekenden kunnen niet op bezoek komen. Bij het Steunpunt Mantelzorg kun  je  terecht met  je verhaal, je zorgen en je vragen. 

Het Steunpunt is bereikbaar
De medewerkers van  het Steunpunt Mantelzorg staan voor je  klaar om je vragen  telefonisch of per mail te beantwoorden of om een luisterend oor te bieden. In deze coronatijden bellen wij zo veel mogelijk mantelzorgers op die bij ons bekend zijn. Even horen hoe het gaat en of we iets voor je kunnen betekenen.Heb je eerder behoefte aan contact? Wacht ons telefoontje niet af, maar bel of mail ons.

Hier vind je de contactgegevens van het Steunpunt Mantelzorg 

Blijf op de hoogte
Tijdens de coronacrisis  sturen we regelmatig een mailing met nieuws dat voor mantelzorgers belangrijk is. Ook via deze website houden we je op de hoogte.
Lees hier de mailings


Wil je de mailing in je mailbox ontvangen? Mail dan naar steunpuntmantelzorg.groningen@humanitas.nl 

Informatie voor verwijzers 
Aandacht voor mantelzorgers, juist nu!
Lees de mailing Mantelzorg en corona voor verwijzers 

Bijeenkomsten Steunpunt Mantelzorg 
De meeste  bijeenkomsten en activiteiten  van het Steunpunt waren in de afgelopen periode afgelast.  Je krijgt t.z.t bericht over een nieuwe datum. Wel zijn er weer enkele activiteiten gepland. En hopen we binnenkort meer acitiveiten te organiseren. Meer op de pagina activiteiten
De spreekuren (Humanitas inloop) gaan niet door tot nader bericht.

De Mantelzorgkaart
Het is nu nog niet mogelijk om de Mantelzorgkaart op te halen. Wel kun je hem digitaal aanvragen. Klik hier

 

 Terug naar de pagina Mantelzorgondersteuning