Groningen

Boottocht Jeugdprojecten Humanitas

Al voor het derde achtereenvolgende jaar heeft de provincie Groningen in samenwerking met Groningen Seaports een volledig verzorgde boottocht geregeld voor een aantal kinderen die betrokken zijn bij de verschillende jeugdprojecten van Humanitas.

Volledig verzorgd dagje uit!
Kinderen die opgroeien in een gezin waarin sprake is van een intensieve zorgsituatie voor een of meerdere personen. Of kinderen die zelf te maken hebben met een beperking, opgroeien in armoede of anderszins kwetsbare situatie. Voor deze kinderen is er een volledig verzorgd dagje uit geregeld.  

Boot 'De Babbelaer'
Op zaterdag 7 juli vertrokken vroeg in de ochtend 20 kinderen en hun maatjes met de bus vanuit Groningen naar Dokkumer Nieuwe Zijlen. Daar lag de prachtige boot ‘De Babbelaer’ op hen te wachten waarmee ze de hele dag op pad gingen. Na een poosje varen mochten ze met 2 speedboten op hoge snelheid over het water scheren, dat was een hele spannende belevenis. Een heerlijk zonnetje, lekker briesje, leuk gezelschap, alle ingrediënten voor een ontzettend leuke dag!

Alle dank en lof aan de Provincie Groningen en Groningen Seaports voor de fantastische organisatie.
Terug naar het nieuwsoverzicht