Coupons Mantelzorgkaart

Lunchcoupons nog niet overal in te leveren 

Diverse horecazaken werken graag mee aan de Mantelzorgkaart, omdat ze mantelzorgers waarderen. Helaas is de horeca nog steeds grotendeels op slot. Voor hen is het alle zeilen bijzetten om het hoofd boven water te houden.  

In verband met de coronamaatregelen is het op dit moment niet bij alle deelnemende restaurants mogelijk de lunchcoupon in te leveren, niet voor een lunch en niet voor afhaal.  Heel vervelend voor alle partijen, ook voor jullie, mantelzorgers. 

Beachclub Kaap Hoorn heeft ons laat weten dat mantelzorgers kunnen terecht voor een ‘take away Sandwich’ en een drankje. Als de andere restaurants in de toekomst ook afhaalmogelijkheden bieden voor mantelzorgers, dan vermelden wij dat op onze website.  

Voor nu kunnen we alleen maar hopen dat de horeca in de loop van dit jaar weer opengaat en dat de coupon alsnog bij alle restaurants verzilverd kan worden.  

Deze  coupons kunnen wel verzilverd worden:

  • De coupon voor de bakker en de bloemist is gewoon te verzilveren.  
  • De verrassingscoupon is geldig vanaf 10-11-2021 (daar ontvang je tegen die tijd apart bericht over). 
  • De activiteitencoupon: natuurlijk hopen wij weer in groepsverband iets te kunnen organiseren. Zolang dat nog niet kan, is bieden we online alternatieven die gratis bij te wonen zijn (zie agenda

 

Heb je dit jaar nog geen Mantelzorgkaart aangevraagd? Doe dat dan snel via www.humanitas.nl/groningen/aanvraag-mantelzorgkaart 

Terug naar het nieuwsoverzicht