Groningen

Cursusaanbod Kennisplein Vrijwilligerswerk 2017

Kennisplein Vrijwilligerswerk brengt een gevarieerd aanbod van workshops, themabijeenkomsten en korte cursussen. Een deel stond al eerder op het programma, maar wordt herhaald vanwege het succes.

Inspirerend cursusaanbod voor jou!

In Groningen doen veel mensen vrijwilligerswerk. Met hun inzet dragen ze bij aan een levendige en betrokken samenleving. Ben jij één van die actieve Stadjers? Dan kun je ook dit jaar weer je kennis en ervaring vergroten via het gratis cursusaanbod van Kennisplein Vrijwilligerswerk. Ook als je een participatiebaan hebt, kun je aan dit aanbod deelnemen.

Wat voor aanbod?
Kennisplein Vrijwilligerswerk brengt een gevarieerd aanbod van workshops, themabijeenkomsten en korte cursussen. Een deel stond al eerder op het programma, maar wordt herhaald vanwege het succes. Op basis van nieuwe wensen, en om in te spelen op actuele ontwikkelingen en nieuwe methodieken is er ook ander aanbod bijgekomen. Achterop staan alle cursustitels. Op de website www.kennispleinvrijwilligerswerk.nl vind je alle cursussen op een rij. Een deel van het aanbod vindt enkele keren plaats.

Wie zorgen voor het aanbod?
Dankzij financiering door de gemeente Groningen is het cursusaanbod van Kennisplein Vrijwilligerswerk gratis. Hiermee laat de gemeente zien dat zij de inzet van vrijwilligers en mensen met een participatiebaan ondersteunt en waardeert. Kennisplein Vrijwilligerswerk is een samenwerkingsverband van Humanitas, Kolder & Ko, MEE Groningen, de Kindertelefoon en MJD. Deze laatste organisatie coördineert het aanbod.

Om je aan te melden en voor meer informatie, kijk op de site: www.kennispleinvrijwilligerswerk.nl of bekijk de folder.

Terug naar het nieuwsoverzicht