Groningen

Cycling Espresso haalt geld op voor Smakelijk Lezen

Wielercommunity Cycling Espresso heeft zondag 10 september j.l. gefietst voor het project Smakelijk Lezen. Deze keer organiseerde de wielercommunity een rit om het project Smakelijk Lezen van Humanitas onder de aandacht te brengen. De totale opbrengst wordt nog bekendgemaakt.

Martijn van der Glas las voor
De fietsers vertrokken vanaf koffiezaak Doppio naar Drachten. Aan de Brugstraat werd er voorgelezen door Martijn van der Glas, raadslid van GroenLinks en een kinderdichter. De rit is speciaal georganiseerd in de week van de alfabetisering, om op deze manier aandacht te vestigen op het belang van voorlezen. Het was een geslaagde dag met een goede opkomst.

Doneer ook voor Smakelijk Lezen
Met jouw donatie draag je bij aan de toekomst van een kind. Wanneer kinderen taalvaardig zijn kunnen ze zich makkelijker uiten en contact maken met leeftijdsgenoten. Om de voorleesprojecten van Humanitas te behouden wordt er daarom op verschillende manieren geld ingezameld. Met jouw bijdrage zullen er in 2018 zo’n 650 kinderen worden ondersteund door vrijwilligers van Humanitas. Lees meer over de campagne Smakelijk Lezen.

Terug naar het nieuwsoverzicht