Groningen

De Opstap is druk bezig met oprichting

Rondom de oprichting van huis voor herstel en respijt De Opstap zijn diverse teams met veel enthousiasme en plezier druk bezig met onder meer de inrichting en communicatie. Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst in januari zullen het bestuur en de teams een samenvatting geven van de activiteiten in de afgelopen periode. Hierbij alvast een kleine opsomming.

Inventaris
Het team dat zich bezig houdt met de inrichting van het logeerhuis maakt op dit moment de inventaris inzichtelijk. Ook wordt er nagedacht over de gewenste sfeer en uitstraling van het huis. Ter inspiratie bracht het team recentelijk een bezoek aan het Odensehuis. Voor inspiratie en praktische tips.

Website
Het team dat zich bezig houdt met de communicatie maakt gezamenlijk een communicatieplan. Het onderwerp relatiebeheer is een belangrijk onderdeel van het plan. Ook is het team bezig met de voorbereidingen voor de website.

Organisatie
Het team vrijwilligers brengt in kaart wie behoren tot de toekomstige gasten van De Opstap en werkt nu aan plannen voor de praktische en organisatorische gang van de zaken.

Meer informatie
Per 1 januari zal Irma van der Meij vanuit Humanitas De Opstap ondersteunen. Irma is bereikbaar via e-mailadres i.vandermeij@humanitas.nl en telefoonnummer 050 – 312 60 00.

Terug naar het nieuwsoverzicht