Groningen

Even de benen strekken

Iedere woensdagmiddag ontmoeten wandelaars en hardlopers elkaar bij restaurant Zondag in het Noorderplantsoen. Woensdag 18 juli was de laatste ontmoeting voor de zomervakantie.

Deze middag gingen de loopactiviteiten niet door maar gingen de leden van deze groepen samen picknicken. Het is een gezellige groep mensen die bestaat uit personen met heel verschillende achtergronden: nieuwkomers, vrijwilligers van Humanitas, mensen die in het verleden werkzaam zijn geweest als vrijwilligers en andere geïnteresseerden. Al gauw werden er dan ook leuke gesprekken gevoerd.

Ondanks dat er dus geen sprake was van wandelen of hardlopen, deden de leden wel aan sport: gooien met een frisbee. De vliegende schotel werd enthousiast van hand tot hand gegooid. Na een flinke inspanning werd de picknick in alle vreugde hervat. Men deed zich te goed aan allerlei lekkernijen.

De hardloop- en wandelgroep zal in september weer in actie komen. Hou de Facebook-pagina https://www.facebook.com/Groningenmulticultureel/ in de gaten.

Terug naar het nieuwsoverzicht