Groningen

Filmavond 'Analyze This'

Filmavond maatjesproject

Heb je zin in een avondje lekker lachen?  Kom dan naar Humanitas op woensdag 31 januari om met z’n allen  naar de film ‘Analyze This’  te kijken. Een komische gangsterfilm met Robert de Niro, Billy Crystal en Lisa Kudrow. Meld je wel even aan!

 

Wat krijg je te zien?

Robert de Niro, die een geslaagde parodie neerzet op de eigenzinnige personages die hij in zijn indrukwekkende carriére al dikwijls vertolkt heeft, speelt de rol van Paul Vitti, hoofd van een machtige gangsterfamilie in New York. Crystal, die altijd voor een grap te vinden is, is psychiater Ben Sobel. Hij heeft slechts enkele dagen de tijd om Vitti’s emotionele crisis op te lossen en van hem een gelukkige, goed aangepaste gangster te maken. Het is waar dat Sobel een familie psychiater is. Maar dit is niet het soort familie waar hij aan dacht.

Ben je nieuwsgierig geworden? 

                        Woensdag, 31 januari 2018

                        19.00 – 21.00 uur

                        Humanitas, Tuinzaal (Akerkhof ZZ 22)

De filmvoorstelling (met een drankje en een hapje)  is gratis. Kom gezellig langs. Geef je wel even op, zodat we  weten hoeveel mensen er komen. Stuur een mailtje naar het Meld- en Informatiepunt van Humanitas: mip.groningen@humanitas.nl. Bellen kan natuurlijk ook: 050 – 3126000

Terug naar het nieuwsoverzicht