Kikker is Kikker-boeken voor Humanitas Voorlezen


De filialen van Van der Velde  Grote Markt en A-kerkhof  & De Groningse Kinderboekenhandel aan de Stoeldraaierstraat doneren de boeken van de actie ‘Geef een prentenboek cadeau’ aan Humanitas Voorlezen

De filialen van Van der Velde  Grote Markt en A-kerkhof  & De Groningse Kinderboekenhandel aan de Stoeldraaierstraat doneren de boeken van de actie ‘Geef een prentenboek cadeau’ aan Humanitas Voorlezen.

Leesbevordering? Doe mee met 'Geef een prentenboek cadeau'.

De leesbevorderingscampagne Geef een (prenten)boek cadeau heeft als missie om alle kinderen in Nederland en Vlaanderen te laten opgroeien tussen de mooiste boeken uit de jeugdliteratuur. De stichting achter de campagne hoopt zo alle kinderen te bereiken, ook de kinderen die thuis geen boeken hebben. Draag je dit initiatief een warm hart toe? Koop het boek Kikker is Kikker van Max Velthuijs voor maar  € 2,-  en doneer dit boek via de boekhandel* aan het project Humanitas Voorlezen. Zo komt dit boek terecht bij de kinderen voor wie deze actie in het leven is geroepen. Voorleesvrijwilligers helpen kinderen thuis leesplezier ontwikkelen en dragen zo bij aan leesbevordering.  

*Aangesloten bij dit geef-initiatief zijn:

De filialen van Van der Velde aan de Grote Markt Groningen en A-kerkhof en De Groningse Kinderboekhandel aan de Stoeldraaierstraat vragen hun klanten voor € 2,-  een Kikker is Kikker-boek te doneren aan Humanitas Voorlezen Groningen stad.

 

Kinderboek

Kikker is Kikker is een oer-Hollands prentenboek van onze grootste illustrator en schrijver Max Velthuijs, met een waardevol thema: je bent mooi zoals je bent. Een prentenboek dat op de nachtkastjes van alle kinderen thuishoort.’ – Martha Baalbergen, voorzitter Stichting Geef een boek cadeau

Terug naar het nieuwsoverzicht