Groningen

Hennie Mulder neemt afscheid bij Humanitas

Coördinator mantelzorgondersteuning Hennie Mulder heeft op woensdag 7 december op 65-jarige leeftijd afscheid genomen van Humanitas. In de Tuinzaal werd er aan het eind van de middag op feestelijke wijze terug gekeken op de tijd dat Hennie bij Humanitas heeft gewerkt.

Mantelzorgondersteuning
Manager Renée Blaauw stak in een toespraak van wal over het vertrek van de bevlogen, betrokken en energieke Hennie, die na een dienstverband bij de Hartstichting bij Humanitas terecht kwam en zich met name sterk gemaakt heeft voor de ondersteuning voor mantelzorgers. Hennie heeft bijgedragen aan de realisatie van het steunpunt mantelzorg en krijgt hiervoor van alle collega’s veel  erkenning en waardering.

Ballen aan het rollen gebracht
Daarna richtte Hennie zelf nog het woord tot de aanwezigen om de collega’s te bedanken voor een geweldige tijd. “Ik heb goede resultaten geboekt met het onderzoek Vinkhuizen en daarna bij Humanitas veel ballen aan het rollen gebracht. We kregen subsidie om extra mensen aan te nemen voor mantelzorgondersteuning en een de mantelzorgwinkel met vrijwilligers te openen. Humanitas is een organisatie met een duidelijke visie en doelstelling, wiens spelers ik erg ga missen.”

Terug naar het nieuwsoverzicht