Groningen

Laat je inspireren!

Wil je graag iets betekenen voor een ander én ben jij een of enkele uren per week beschikbaar, kom dan naar een voorlichtingsbijeenkomst over vrijwilligerswerk!

Iedere woensdag is er, in de even weken, van 9:30 – 11:30 uur in het kantoor van Humanitas (Akerkhof) een bijeenkomst. Aanmelding is niet nodig. Per keer is er een andere coördinator die de rol van gastvrouw/-heer vervult. Woensdag 25 juli jl. was er ook een voorlichtingsbijeenkomst.

De bijeenkomst werd bezocht door vier geïnteresseerde personen. Er werd verteld over het belang van vrijwilligers, de mogelijkheid op scholing, de verschillende projecten en bijbehorende vacatures die er zijn, de waarden van Humanitas en de voorwaarden die aan een vrijwilliger worden gesteld.  

Persoonlijke ervaringen, opgedaan binnen en buiten Humanitas, verduidelijken het belang van vrijwilligers. Geluk zit in kleine dingen. Mensen genieten van een luisterend oor. Als vrijwilliger word je hier blij van. Kom naar de voorlichtingsbijeenkomst en laat je inspireren!

Terug naar het nieuwsoverzicht