Groningen

Mantelzorgbijeenkomst Selwerd

Nog even op de valreep, de laatste dag voor de officiële zomervakantie begint, wil ik jullie uitnodigen voor een mantelzorgbijeenkomst in de Vensterschool Selwerd.

Wij hebben de eer dat we een nieuw hulpmiddel voor mantelzorgers, als één van de 5 testgebruikers in Nederland, mogen uitproberen en dat wil ik graag samen met jullie doen tijdens deze bijeenkomst.

Ze noemen het een ‘instrument’ die via de computer gebruikt kan worden, maar het kan ook als spel gebruikt worden; En dat mogen wij uittesten. Het heet ‘Bordje vol’. (waar hebben jullie je bordje vol mee en kunnen we dat inzichtelijk maken en er iets mee doen?)

Het mooie is dat wij tijdens de bijeenkomst alle plus en minpunten van dit nieuwe instrument mogen benoemen en naar aanleiding daarvan gaan ze het landelijk aanpassen. Maar tegelijk wil ik jullie gewoon graag weer eens zien en horen hoe het met jullie is.

Wanneer: 21 juli 2017
Waar:Vensterschool, Eikenlaan 288.
Tijd: van 14.00 uur tot ongeveer 16.00 uur

Route
Kom je via de hoofdingang van de Vensterschool, dan loop je vanaf de ingang rechtdoor door de gang. Helemaal aan het einde (met links het venstercafé van de NOVO) zit er rechts een kleine, gezellige ruimte met een roze vloer. Hier is het!

Aanmelden
Ik heb graag dat jullie je aanmelden hiervoor, dan kan ik weer zorgen voor genoeg koffie/thee en versnaperingen voor iedereen. Opgave via mail: t.vandiejen@humanitas.nl of per telefoon 06-13077232/050-3126000

Of in levende lijve op mantelzorgspreekuur van mij op maandag van 10 tot 12 uur naast de Entree in de Vensterschool Selwerd.

Terug naar het nieuwsoverzicht