Mantelzorgkaart 2020 ligt voor je klaar

Mantelzorgkaart, een blijk van waardering voor de inzet, zorg en compassie van mantelzorgers

De Mantelzorgkaart 2020 ligt klaar voor mantelzorgers in de gemeente Groningen. Een kaart met zes coupons voor onder meer een gratis bos bloemen, iets lekkers van de bakker, een heerlijke lunch voor twee personen en een verrassingscoupon. De gemeente Groningen biedt mantelzorgers jaarlijks deze kaart aan als een blijk van waardering voor hun inzet, zorg en compassie.

Voor wie?

Een mantelzorger is iemand die langdurig (langer dan drie maanden en meer dan acht uur per week) en onbetaald zorgt voor iemand met een ziekte of een beperking. Een mantelzorger geeft zorg omdat zij/hij een persoonlijke band heeft met degene voor wie hij/zij zorgt.
De Mantelzorgkaart is voor mantelzorgers in de gemeente Groningen.

Vertel het andere mantelzorgers

Ben je zelf mantelzorger? Misschien ken je dan iemand die ook mantelzorger is, maar nog niet staat ingeschreven bij het Steunpunt Mantelzorg. Maak hem of haar attent op het steunpunt en de Mantelzorgkaart.

Waar kun je de Mantelzorgkaart afhalen?

Je kunt de gratis Mantelzorgkaart op meerdere adressen afhalen. Neem wel je legitimatiebewijs mee!
Lees hier meer over de Mantelzorgkaart en de afhaaladressen.

De Mantelzorgkaart is tot stand gekomen in samenwerking met de gemeente Groningen, de Adviesgroep Mantelzorg en het Steunpunt Mantelzorg van Humanitas en is financieel mogelijk gemaakt door de gemeente Groningen en de betrokken bedrijven.

Terug naar het nieuwsoverzicht