Groningen

Mindfulness training voor mantelzorgers

Mindfulness training voor mantelzorgers van bewoners van de stad Groningen

Informatie over de training

Humanitas Groningen-stad biedt mantelzorgers de mogelijkheid om een training mindfulness te volgen. In deze 8-weekse training leert u om gezonder om te gaan met stress. De training start eind oktober 2018 (8x op de dinsdagochtend). De training wordt kosteloos aangeboden, dit wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Groningen.

In de mindfulness training train je je aandacht, net zoals je spieren traint, door te oefenen. Je leert hoe je op een gezonde manier kunt omgaan met die belastende situatie en met de heftige emoties die er soms mee gepaard gaan. Je leert hoe je ook in moeilijke, stressvolle omstandigheden voor jezelf kunt blijven zorgen. Daardoor krijg je weer het gevoel terug de regie over je eigen leven te hebben. Ook al is er verdriet, zorg of pijn.

In de voorlichtingsbijeenkomst kunt u kennismaken met de theorie, de manier van oefenen en uw vragen stellen aan de trainer. Ook kunt u zich daar aanmelden voor de training. Aan de training gaat altijd een individueel gesprek vooraf met de trainer van De Werkschuur mindfulness training.

Informatiebijeenkomst

Wanneer: dinsdag 25 september 2018

Tijd: 9:30 uur – 11.00 uur

Waar: bij buurtcentrum De Wende,

Goudlaan 555  Groningen

Opgave voor de bijeenkomst

Wij houden graag rekening met uw komst op 25 september. Wilt u zich daarom opgeven? Dit kan bij Humanitas: mip.groningen@humanitas.nl / 050-31 26 000

Als u niet naar de voorlichting kunt komen en wel belangstelling hebt voor deelname aan de training, dan kunt u zich hier ook rechtstreeks aanmelden.

Terug naar het nieuwsoverzicht