Groningen

Nieuwsbrief Humanitas editie maart

Op woensdag 14 maart is de nieuwsbrief van Humanitas Groningen stad weer verschenen. In de tweede editie er onder meer aandacht voor logeerhuis De Opstap, de maatschappelijke begeleiding van vluchtelingen en nieuw bestuurslid Herman Wissink.

Editie maart
De ChristenUnie bracht een bezoek aan logeerhuis De Opstap en binnen het taalcoachproject wordt er door Humanitas samengewerkt met boxershortproducent Van Hulley. Nieuw bestuurslid Herman Wissink is al jaren actief bij het project thuisadministratie en vertelt over zijn binding met Humanitas en op zaterdag 18 maart is er een open dag bij Humanitas in het kader van bedrijvendag Open Stad 050. Lees in de nieuwsbrief over deze onderwerpen en meer.

Meer informatie
De nieuwsbrief verschijnt eens per twee maanden. Bekijk het overzicht met de nieuwsbrieven die tot nu toe verschenen zijn.

Ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij Humanitas Groningen stad? Stuur dan een e-mail met in het onderwerp ‘aanmelden nieuwsbrief Humanitas Groningen stad’ naar info.groningen@humanitas.nl.

Terug naar het nieuwsoverzicht