Groningen

Trainingen Buitengewoon ZIJN.nu

Buitengewoonzijn NU is een non-profit organisatie die trainingsbijeenkomsten verzorgt in diverse steden.  Je kunt je aanmelden om gedurende tien avonden samen te komen in een groep. Het leermodel is dat je een activiteit bedenkt dat gaaf zou zijn voor de wereld.  Vervolgens probeer je het te realiseren. We ontwikkelen en voeren samen op jaarbasis bijna 100 projecten uit!

Een tuin voor het dorp, met de kleuterklas zingen in het verzorgingshuis, een verwenmiddag voor moeders, een complimentenmoment op je werk, een etentje met de straat…. Daar wordt iedereen blij van en jij werkt tegelijkertijd aan je persoonlijke ontwikkeling! Je idealen leven, niet als een goed idee op papier maar er een project van maken en doen! Je gaat jezelf herkennen en onderzoeken, valkuilen zien en ontdekkingen doen.  Deelnemers geven aan zeer tevreden te zijn met de krachtige uitwerking van de training.

De komende ronde in Groningen start op Zaterdag 15 september van 10 tot 15 uur  Maandagavonden van 19:30 tot 22:00 uur  17, 24 september 1, 8, 15, 29 oktober 5, 12, 19  november. Kosten: 235 euro incl. wekelijks coaching gesprek, koffie/thee. Gratis voor vrijwilligers in de gemeente Groningen en Winsum

Heb je vragen of wil je jezelf aanmelden voor de avond? Mail naar info@buitengewoonzijn.nu of bel naar 06 255 355 38.

Er zijn nog open avonden op 27 aug en 3 sept. Voor andere trainingslocaties zie Buitengewoonzijn.NU.

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht