Groningen

Uitgave Humens december 2016

De nieuwe editie van de Humens is in december weer verschenen. In het nieuwe nummer is er aandacht voor de kindervakantieweken in Orvelte, de galavoorstelling voor en door jonge mantelzorgers en de week tegen eenzaamheid.

Nieuw bestuurslid en Week tegen Eenzaamheid
In de nieuwe editie van de Humens vertelt Wil Dolsma begeesterd over haar ideeèn met betrekking tot de thema´s eenzaamheid, verlies en rouw. Van 22 september tot 1 oktober vond de Week tegen Eenzaamheid plaats. Humanitas hielp bij het bespreekbaar maken van het onderwerp.

Humens digitaal ontvangen
Wie de Humens nu graag als pdf-versie wil ontvangen via e-mail, kan dit aangeven bij de redactie. Lezers die het blad graag thuis willen blijven ontvangen en geen verandering wensen, hoeven niks te doen. De externe relaties van Humanitas Groningen Stad blijven het blad met de post ontvangen.

Meer informatie
De Humens wordt drie keer per jaar bij alle vrijwilligers, beroepskrachten en externe relaties in de brievenbus bezorgd. Vragen, opmerkingen of suggesties voor de redactie? Neem dan contact op via het e-mailadres info.groningen@humanitas.nl.

Terug naar het nieuwsoverzicht