Dag van de Mantelzorg en verrassingscoupon Mantelzorgkaart

Verrassingscoupon mantelzorgkaart wordt thuis gestuurd 


Heb je dit jaar de Mantelzorgkaart aangevraagd en ontvangen? Aan die kaart zit ook de verrassingscoupon,  goed voor een VVV-bon. Die coupon  hoef je dit jaar niet in te leveren. Je krijgt de bon thuisgestuurd.

10 november: Dag van de Mantelzorg! 

Jaarlijks vieren we ook in Groningen de Dag van de Mantelzorg. Dit jaar gaat de feestavond helaas niet door in verband met corona. Maar we laten die dag natuurlijk niet in stilte voorbijgaan! Elke mantelzorger die bij ons staat ingeschreven krijgt rond half november een envelop (met daarin een attentie) per post thuisgestuurd. We sturen de envelop naar het adres dat bij ons bekend is.  Zorg er dus voor dat je juiste adres bij ons bekend is! 

Verrassingscoupon mantelzorgkaart
Heb je dit jaar de Mantelzorgkaart aangevraagd en thuis ontvangen? Aan die kaart zit ook de verrassingscoupon (zie afbeelding: de coupon met rode pijl).  

 

 

 

Normaal gesproken verzilver je die coupon op de feestavond of tijdens een ophaalmoment in de wijk. Dat kunnen we dit jaar niet veilig organiseren. De coupon staat voor een VVV-bon. We sturen de VVV-bon daarom per post toe aan alle mantelzorgers die de mantelzorgkaart hebben ontvangen. De VVV-bon stoppen we bij de envelop in die je uiterlijk half november thuisgestuurd krijgt. De coupon zelf hoef je dit jaar niet in te leveren.  

Heb je wel een Mantelzorgkaart ontvangen, maar rond half november nog  geen VVV-bon?
Het kan zijn dat je op het aanvraagformulier van de Mantelzorgkaart hebt ingevuld dat je geen post van ons wilt ontvangen. Wil je wel post ontvangen, geef dit dan even door aan steunpuntmantelzorg.groningen@humanitas.nlHeb je dit jaar nog geen Mantelzorgkaart aangevraagd? Doe dat dan snel via www.humanitas.nl/groningen


De Mantelzorgkaart 2020 is geldig tot en met 31 december

  • Houd rekening met eventuele sluitingsdagen van de winkeliers die op de coupons vermeld staan 
  • De lunchcoupon: 
    Diverse horecazaken doen mee aan de Mantelzorgkaart omdat ze mantelzorgers waarderen. De lunchcoupons blijven geldig tot en met 31 december 2020, maar door de sluiting van de horeca is het onzeker of de lunchcoupon dit jaar nog wel verzilverd kan worden. 

Half januari 2021 kun je de mantelzorgkaart 2021 aanvragen via www.humanitas.nl/groningen  

 

Vragen? Neem dan contact met ons op via steunpuntmantelzorg.groningen@humanitas.nl of 050-312 60 00. 

Terug naar het nieuwsoverzicht