Groningen

Vrijwilligerscoach van Humanitas

Iedereen loopt wel eens rond met vragen waar je zelf niet zo snel een antwoord op hebt. Ook als vrijwilliger van Humanitas word je daar soms mee geconfronteerd. Het kan zijn dat dit je werk als vrijwilliger in de weg staat. Denk bijvoorbeeld aan situaties waarbij je het omgaan met anderen lastig vindt en je dat zou willen veranderen. Of je wilt ontdekken waar nu echt je kracht en kwaliteiten zitten. Uiteraard kan je daarmee altijd terecht bij je project-coördinator of vrijwillige coördinator. Sinds kort kun je ook een beroep doen op onze vrijwilligerscoach Sonja Lubbers.

Voor wie is coaching?
Vrijwilligers die graag hun talenten willen (her)ontdekken en ontwikkelen zodat zij in hun kracht komen te staan en op hun eigen manier succesvol zijn. De vrijwilligerscoach zet zich in voor vragen die te maken hebben met het leren en het maken van keuzes. Zij wil mensen stimuleren in hun ontwikkeling en verantwoordelijkheid geven over hun eigen leven en carrière.
Belangrijke vragen in het trajectzijn bijvoorbeeld:
• Hoe maak ik contact?
• Welke krachten, kwaliteiten en mogelijkheden zijn er?
• Waar kunnen we kansen creëren?
• Welke kaders zijn er?
Jij bepaalt het tempo en de grens.

Geïnteresseerd?
Mail je coachvraag: vrijwilligerscoachhumanitas@outlook.com.
Geen mailadres? Bel dan met ons algemene nummer 050 – 312 60 00 en vraag daar of Sonja Lubbers contact met je opneemt.

Investering
Mocht het tot een coachtraject komen dan heb je eerst een kennismakingsgesprek waarin wordt vastgesteld wat je vraag is of wat je wilt veranderen. Meestal bestaat een coachtraject uit 5 gesprekken van 1 à 1,5 uur. Het traject is gratis. Er is een beperkt aantal plekken.

Terug naar het nieuwsoverzicht