Groningen

Workshop BordjeVol

 21 februari Workshop BordjeVol voor beroepskrachten én vrijwilligers die in contact staan met mantelzorgers

BordjeVol wordt op dit moment ingezet door mantelzorgmakelaars, steunpunten mantelzorg, welzijns- en thuiszorgorganisaties, woonzorgcentra, gemeenten (wijkteams) én HR-afdelingen. Je  maakt in deze workshop kennis met de methode door deze in de vorm van een casus te doorlopen. Je krijgt ook informatie over ervaringen van gebruikers (mantelzorgers en professionals). Vanzelfsprekend is er ruimte om kennis en ervaringen over informele hulp uit te wisselen.

Over de methode BordjeVol

BordjeVol bestaat uit een set speelkaarten en een set werkbladen. De methode kan zelfstandig door een mantelzorger doorlopen worden. Begeleiding door een beroepskracht of vrijwilliger biedt zeker meerwaarde. 

Om dit hulpmiddel voor mantelzorgers bekendheid te geven, organiseert het UMCG  deze workshop. Leerzaam voor iedereen die met mantelzorgers te maken heeft. Het UMCG draagt de workshopkosten. Je kunt dus kosteloos meedoen.

Datum:  donderdag 21 februari 
Tijdstip: 14.00 – 16.30 uur
Locatie: UMCG, lokaal 14 (Lokaal 14 bevindt zich op de tweede etage: bij de grote fontein de lift/trap naar de tweede nemen en dan linksaf slaan. Daar is de balie van het Onderwijscentrum, vandaar wijst iemand  je de weg.)

Aanmelden: via floorvinckers@hotmail.com .

 Meer informatie:  https://cooperatiewehelpen.nl/bordjevol/

Ken je mensen van wie je denkt dat ze de workshop ook willen volgen? 
Laat het ons weten.
Maaike Louwsma, Steunpunt Mantelzorg Groningen-stad, m.louwsma@humanitas.nl
Gerda van Alteren, Coördinator WeHelpen, g.vanalteren@humanitas.nl

 

Terug naar het nieuwsoverzicht