Groningen

(Jong-)volwassenen met autisme of aanverwante stoornis

De Vriendschapskring is een club voor (jong) volwassenen met autisme of een aanverwante contactstoornis. Samen worden gezellige activiteiten ondernomen. De deelnemers zijn tussen de 18 en 50 jaar oud.

Over het project
De Vriendschapskring is bedoeld voor mensen tussen de 18 en 50 jaar. Elke 14 dagen wordt er een activiteit georganiseerd. Deze vinden in de regel plaats bij Humanitas. Maar er worden ook buitenshuis activiteiten georganiseerd.

Informatie voor vrijwilligers
Als je het leuk vindt om samen met andere vrijwilligers je in te zetten voor een groepsactiviteit voor deze doelgroep dan ben je van harte welkom. Vrijwilligers begeleiden niet alleen tijdens de bijeenkomsten, maar worden ook betrokken bij het organiseren van de activiteiten. Voor vrijwilligers zijn de uitjes kosteloos.
Bekijk ook de vrijwilligersvacatures.

Informatie voor deelnemers
De activiteiten worden elke veertien dagen op vrijdagavond georganiseerd van ongeveer 19.00 uur tot 21.00 uur. De kosten voor deelname aan de Vriendschapskring bedragen € 30,- per half jaar. Van dit geld worden de activiteiten betaald.

Contact
Wil je meer weten? Of je aanmelden voor deze activiteit? Ga dan naar vriendschapskring@hotmail.com. Bertus Jeronimus is vrijwillige coördinator van de Vriendschapskring.

GA NAAR VRIENDSCHAPSKRINGEN