Groningen

Mensen met een licht verstandelijke beperking

De vriendschapskring is een groep mensen van 18 jaar en ouder met een licht verstandelijke beperking die iedere veertien dagen bij elkaar komt om leuke activiteiten te doen.

Over het project
De Vriendschapskring is bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking, die het leuk vinden om met anderen iets te ondernemen. Twee maal per maand wordt er iets georganiseerd. Waar?

Informatie voor vrijwilligers
Als je het leuk vind om samen met andere vrijwilligers je in te zetten voor een groepsactiviteit voor deze doelgroep dan ben je van harte welkom. Vrijwilligers begeleiden niet alleen tijdens de bijeenkomsten, maar worden ook betrokken bij het organiseren van de activiteiten. Voor vrijwilligers zijn de uitjes kosteloos.
Bekijk ook de vrijwilligersvacatures.

Informatie voor deelnemers
Vind je het leuk anderen te ontmoeten of om samen activiteiten te ondernemen? Kom dan bij de Vriendschapskring! Twee maal per jaar wordt er een krantje uitgegeven. Hierin staan de activiteiten waaraan je kan deelnemen. Een lidmaatschap van de Vriendschapskring kost € 23,- per jaar. De kosten van uitjes zijn verschillend, deze worden apart door de leden betaald.

Contact
Wilt u meer weten? Of wilt u zich aanmelden voor deze activiteit? Ga dan naar contact. 

Terug naar alle activiteiten