Koffie en een goed gesprek in Groningen!

Leeftijdsgenoten ontmoeten tijdens de UP! themagesprekken voor ouderen

“Het is heerlijk om even je hart te kunnen luchten en ook om te luisteren naar de verhalen van anderen. Ik ben echt blij dat ik me heb aangemeld.” – Wilma (81)

Soms loop je in je eentje na te denken over van alles en nog wat. Dan kan het fijn zijn om eens met leeftijdsgenoten van gedachten te wisselen. Dat kan bij de UP! themagesprekken voor ouderen. In een ontspannen sfeer wordt er onder begeleiding van een vrijwillige gesprekleider gepraat over onderwerpen die ertoe doen als je ouder wordt. Thema’s zoals familie, vriendschap, toekomst, spijt of afscheid. Het zijn geen ‘zware’ gesprekken, we hebben het er gewoon over. Een luisterend oor aan tafel biedt herkenning, inspiratie en steun, zo blijkt uit de ervaringen van deelnemers.

“Over sommige dingen praat je niet zo snel. Vandaag heb ik gezien hoe fijn het kan zijn om dat wel te doen. Het is ook bijzonder om de verhalen van anderen te horen.”- Frans (70)

Deze UP! themagesprekken zijn er nu ook in Groningen! De gesprekken worden georganiseerd door Humanitas Groningen samen met ouderenplatform UP! Nederland UP! – Een nieuwe kijk op ouder worden en de samenwerkende partijen in de wijken.

Deelname aan de groepsgesprekken is gratis, maar vooraf aanmelden is gewenst.

UP! themagesprekken in Beijum vanaf 30 september >>klik voor de flyer 

UP! themagesprekken In De Wijert vanaf 8 oktober >>klik voor de flyer 

Meer informatie 
Voor meer informatie over deze gesprekken kunt u terecht bij Frouk Reehoorn, 06 - 20 819 655 of via f.reehoorn@humanitas.nl