Vacature Overzicht

 • Vrijwilliger Vriendschapskring Autisme

  De Vriendschapskring is een club voor mensen met autisme of een aanverwante stoornis.   Deze club biedt de mogelijkheid om samen leuke dingen te ondernemen: een film kijken, koken, uit eten, een spel doen of gewoon gezellig samen kletsen. Lijkt het je een goede en leuke ervaring om met mensen m...

 • Vrijwilliger Palliatieve Terminale Zorg

  Steun bij mantelzorg in de laatste levensfase  Als vrijwilliger neem je af en toe een dagdeel de zorg van de mantelzorger over. 

 • Penningmeester De Opstap

  De Opstap is een gezellig, kleinschalig logeerhuis in de Molukkenstraat te Groningen waar vijf gasten kortdurend kunnen verblijven. Onze gasten zijn: mensen die na een ontslag van een ziekenhuisopname tijdelijk een plek nodig hebben wanneer dit thuis niet kan mensen die tijdelijk geen beroep op hun...

 • Get a grip: begeleider van jongeren met geldstress

  Vrijwillige begeleider jongeren met geldstress bij Get a Grip  Als vrijwilliger van Humanitas Get a Grip help je jongeren weer zicht op een toekomst zonder schulden te krijgen.

 • Vrijwilliger Coördinator Voorlezen

  Onze voorleesvrijwilligers lezen bij kinderen thuis wanneer ouders niet (goed) in staat zijn dit zelf te doen. Spelenderwijs worden kinderen geholpen in hun taalontwikkeling middels Voorlezen en Samen Lezen.

 • Maatjes voor leven

  De gemeente Groningen wil inzetten op suïcide-preventie. Dat wil zeggen, zij wil proberen zoveel mogelijk mensen van zelfdoding te weerhouden. Dat is niet zo eenvoudig, weet iedereen die er ooit mee te maken heeft gehad.

 • Vrijwillig coördinator Steun bij verlies

  Iedereen kent in zijn/haar leven periodes dat het leven zwaar is. Na een sterfgeval, of ander verlies. Dan kunnen vragen uit het leven naar boven komen en verwarring veroorzaken. Het kan dan fijn zijn om met iemand in gesprek te gaan.

 • Taalcoach plus Taal & Toekomst

  Lijkt het je leuk om een anderstalige te helpen met de Nederlandse taal? Je bent als taalcoach een schakel voor de jongere. Door wekelijkse gesprekken en andere vaardigheden te oefenen bied je een springplank voor de toekomst.

 • Vrijwilliger ER ZIJN

  Lijkt het je leuk om regelmatig een oudere te bezoeken? Om een luisterend oor te bieden of samen een wandelingetje te maken? Dan is vrijwilliger bij Er Zijn echt iets voor jou!

 • PR-topper voor logeerhuis De Opstap

  Vacature Pr-vrijwilliger voor logeerhuis De Opstap De Opstap in stad Groningen een logeerhuis voor mensen die uit het ziekenhuis komen of die mantelzorg krijgen. Het logeerhuis wordt gerund door vrijwilligers.