Vacature Overzicht

 • Voorleesvrijwilliger

  Vind je het leuk om kinderen voor te lezen? Heb je affiniteit met taal en wil je kinderen helpen met hun taalontwikkeling? Maak dan één keer in de week een uurtje vrij om gezellig met een kind te lezen!

 • Vrijwilligers voor project Vrijwilligers & Dementie

  Je kunt als vrijwilliger iets betekenen voor  mensen met dementie en hun mantelzorgers. Je geeft de hulpvrager met dementie aandacht, daarnaast bied je de mantelzorger de gelegenheid om een adempauze in te lassen en er even tussenuit te gaan. 

 • Spoed!Turks en Nederlands sprekende vrijwilliger

   die de omgang tussen een vader en zijn zoontje wil begeleiden in de stad Groningen.

 • Vrijwilliger Taalcafé Selwerd m/v

  Vacature vrijwilliger Taalcafé Selwerd. Kun jij goed overzicht houden, sta je open voor andere culturen en voel je je betrokken bij migranten? Dan zijn we op zoek naar jou 

 • Vrijwilliger voor het begeleiden van de Brainstormsoos Groningen

  Lijkt het je een goede en leuke ervaring om met jongvolwassenen met autisme te werken?  Ben je twee keer per maand op vrijdagavond beschikbaar? Word dan begeleider bij de Brainstormsoos!  

 • Vrijwilliger Home-Start

  Als vrijwilliger bij Home-Start ondersteun je  een gezin bij de opvoeding van de kinderen, en bied je  praktische hulp en vriendschappelijk contact.

 • Vrijwilliger Humanitas-inloop in de wijk

  Maak je makkelijk contact met mensen? Vind je het leuk om met mensen over hun hulpvraag in gesprek te gaan? Ze zelf te ondersteunen of door te verwijzen naar de juiste activiteit? Of te vertellen over het vrijwilligerswerk dat je bij Humanitas kunt doen? Meld je dan aan als  Vrijwilliger Humani...

 • Vrijwilliger Conciërge

  Voor het districtskantoor van Humanitas Noord aan de Akerkhof te Groningen zijn wij op zoek naar versterking voor de facilitaire en lichte administratieve werkzaamheden.

 • Weekendvrijwilliger logeerhuis De Opstap

  De Opstap is een fijn en vertrouwd logeerhuis voor mensen die uit het ziekenhuis komen  of die mantelzorg krijgen. De Opstap wordt volledig gerund door vrijwilligers die de gasten ondersteunen in een fase van ziekte of herstel. Ondersteun jij onze gasten in de weekends? 

 • Vrijwillig coördinator Topclub

  Wij zijn op zoek naar twee nieuwe vrijwillige coördinatoren voor de Humanitas Topclubs. Er zijn vier  Topclubs met ongeveer 35 deelnemers en ongeveer 15 begeleiders. Wat is de Topclub De Topclub is een activiteit van Humanitas. Het is een club waar jongeren/jongvolwassenen met een vorm van auti...