Vacature Overzicht

 • Gastgezinnen Kind aan Huis

  Wil je met je gezin iets betekenen voor een kind of jongere (0-23 jaar) die behoefte heeft aan een ‘thuis in een ander huis’? We zoeken gastgezinnen die hun huis en hart willen openstellen en aandacht, tijd en ruimte willen geven.

 • Receptiemedewerker

  Tientallen mensen bezoeken dagelijks het pand van Humanitas aan de Akerkhof zz.  Daarnaast zijn er vele mensen die telefonisch of per email contact willen hebben met mensen van Humanitas. Al deze mensen komen in eerste instantie terecht bij de medewerkers van het Meld en informatiepunt (MIP) va...

 • Vrijwilliger Steunpunt Mantelzorg

  Kan jij goed een luisterend oor bieden? En zoek je vrijwilligerswerk waarbij je zelf je tijd kan indelen? Dan komen we graag met jou in contact!

 • Vrijwillig coördinator Vrijwilligers & Dementie

  Dankzij vrijwilligers kunnen mensen met dementie langer thuis blijven wonen. Vrijwilligers kunnen al een vroeg stadium van betekenis zijn. Als vrijwillig coördinator zorg je voor een goede match tussen vrijwilliger en iemand met dementie.

 • Belmaatje

  Als Belmaatje bel je regelmatig met iemand die behoefte heeft aan contact. Veel mensen missen in deze coronatijd het contact met anderen. Je biedt hun een luisterend oor, kunt samen even praten of lachen.

 • Vrijwillig coördinator Belmaatjes

  Heb jij een talent om mensen met elkaar te verbinden? En hou je ervan om veel te bellen? Als Vrijwillig coördinator bij het project Belmaatjes zorg jij voor de juiste match tussen deelnemers en vrijwilliger.

 • Mooie Middag Maatje

  Als Mooie Middag Maatje voor kinderen in een kwetsbare situatie geef je aandacht en onderneem je leuke dingen met het kind. Bovendien krijgen de ouders hiermee een steuntje in de rug en worden zij even ontlast.

 • Belvrijwilliger voor het Steunpunt Mantelzorg

  Juist in deze coronatijd die voor mantelzorgers vaak extra pittig is,  zijn we op zoek naar belvrijwilligers. Bied jij mantelzorgers een luisterend oor?

 • Vrijwillig Coördinator Hulpdienst

  De Hulpdienst is een team van vrijwilligers die anderen graag helpen met wat zij (tijdelijk) zelf niet kunnen; klusjes, boodschappen, tuinwerk, begeleiding naar het ziekenhuis etc. Om alles te coördineren en vrijwilligers en deelnemers te koppelen zoeken we een coördinator.

 • Vrijwilligers vakantieweken

  Vrijwilligers voor de begeleiding van kindervakantieweken Groepsleiding, kooktalenten en vliegende keepers gezocht. Zet je een week in voor kinderen die een week vakantie hard nodig hebben.