Vacature Overzicht

 • Maatje Jonge Mantelzorgers

  Jonge mantelzorgers hebben vaak taken en zorgen die niet passen bij hun leeftijd.  Het project JMZ biedt hun een steuntje in de rug. Als maatje bij dit  project  bied je een luisterend oor en onderneem  je leuke activiteiten met jonge mantelzorgers. 

 • Activiteitenbegeleider vakantieweek JMZ

  Bij het project JMZ van Humanitas bieden wij jonge mantelzorgers een steuntje in de rug. Kun je goed overweg met (een groep) jongeren tussen 12 en 20 jaar? Dan is dit de vacature voor jou: activiteitenbegeleider vakantieweek voor jonge mantelzorgers.

 • Kookvrijwilliger JMZ vakantieweek

  Project Jonge Mantelzorgers (JMZ) is op zoek naar een kookvrijwilliger om de  vakantieweek voor jonge mantelzorgers mogelijk te maken. Heb je enige ervaring met koken en kun je goed overweg met jongeren? Dan is dit de vacature voor jou! 

 • Vrijwilliger Humanitas-inloop in de wijk

  Maak je makkelijk contact met mensen? Vind je het leuk om met mensen over hun hulpvraag in gesprek te gaan? Ze zelf te ondersteunen of door te verwijzen naar de juiste activiteit? Of te vertellen over het vrijwilligerswerk dat je bij Humanitas kunt doen? Meld je dan aan als  Vrijwilliger Humani...

 • Vrijwillig coördinator Levensverhaal

  Soms willen mensen het verhaal over hun leven optekenen.  Vrijwilligers van het  project Levensverhaal van Humanitas Groningen helpen hen daarbij. Voor dit project zijn we op zoek naar een Vrijwillig Co√∂rdinator.